måndag 8 augusti 2011

Dags att börja skolblogga igen

Dags att ta tag i det här med skolbloggandet igen kanske. Igen och igen, bloggade inte så aktivt under vårterminen heller. Men jag hann inte, ville jag påstå då. Nu påstår jag att det alltid finns tid för ett blogginlägg, men det var nog så att jag inte hade ork att fundera över jobbet/skolan/kunskap/lärande mer när jag väl lagt ner dagens arbete och hade tid att hämta andan. Jag jobbade verkligen som en duracellkanin förra terminen.

Jag kommer säkert behöva jobba som en duracellkanin nu också. Även om jag inte kommer behöva göra det kommer jag garanterat göra det ändå, men jag hoppas att jag kan hålla bloggen vid liv för, tillsammans med twitter, tycker jag att det är ett så otroligt bra forum för att reflektera över sin egen lärarroll och komma fram till olika metoder att använda sig av i undervisningen.

Och så ytterligare en ursäkt till varför bloggen legat på is: jag har haft sommarlov. Jag har försökt att tänka så lite som möjligt på jobb/skola och allt under semestern, för jag vet att det kommer vara i princip det enda jag kommer tänka på när höstterminen startar. Jag har inte lyckats med att inte tänka på skola, men att formulera mina tankar svart på vitt har inte varit aktuellt. Men vi får se, kanske jag kan komma igång med det nu.

Det saknas inlägg på min blogg.
Jag har inte skrivit om hur min absolut första termin som lärare var.
Det MÅSTE jag göra, för det är någonting jag vill minnas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar